× Om je beter te helpen, gebruiken we cookies.

Willen jullie weten wat Crowdheating voor jullie woningvoorraad kan betekenen?

Neem contact op Crowdheating
 

Verduurzaam de woningvoorraad en verlaag de woonlasten

Het verduurzamen van uw woningvoorraad kunt u op verschillende manieren doen. De open en onafhankelijke oplossingen van Crowdheating biedt jullie de flexibiliteit en een lage investering, terwijl jullie huurders profiteren van een lagere energierekening en genieten van duurzame warmte.

Reduceer de bouwkosten van nieuwbouw

De komende jaren ligt er voor woningcorporaties een enorme energietransitie vraagstuk, maar hoe pakken jullie dit aan en is verduurzamen tegen lagere woonlasten mogelijk? Er zijn verschillende verduurzamingsopties mogelijk voor een woning. Denk aan diverse vormen van isolatie (dak, vloer, muur, ramen), nieuwe installaties (zonnepanelen en warmtepompen) en individuele of een collectieve warmte infra. De voordelen van aansluiting op een collectieve infra zijn onder andere de kosten t.o.v. de beschikbare alternatieven, maar ook zeker de sterke verbetering van het energielabel en de mogelijke combinatie met isolatiemaatregelen. De warmte kan komen van lokale bronnen, zoals PVT van bewoners, restwarmte van lokale bedrijven en industrie of aardwarmte.

Heeft u concrete plannen om woningen te verduurzamen door aansluiting op een open warmtenet? Dan kan Crowdheating u helpen bij het consulteren van bewoners en het uitwerken van het kostenplaatje. Naast advies en ondersteuning bij praktische zaken als subsidieaanvragen, kan Crowdheating jullie helpen bij het selecteren van de juiste netwerkbeheerder. De netwerkbeheerder zal de infra beheren én zal tevens zal investeren in de infrastructuur.

Wat wil je graag?